måndag 5 januari 2015

God fortsättning på 2015

God fortsättning alla vänner på 2015.
Hoppas ni har haft en fantastisk jul och nyår, med tid för att ladda batterierna.

Själv har jag en vecka kvar på mitt jullov innan eleverna kommer.  Men innan dess ska vi hinna med Gothia cup i Innebandy (Röke IBKs F15), Frisimscupen i simning för sonen, scrapdag med några vänner och mys.


Idag är det tävlingsdags på Tildas Town och temat är "Happy everything""

Mitt inspirations kort är ett grattiskort med tårta och tårtljus.
Stämpeln är: Tilda with love potion.
Färgläggning: Distress ink ref

Jag passar på att visa mitt Nyårskort 2014 med Edwin som festprisse och Gummiapans papper och tag- och kramstämpel.


Om några timmar ska jag och sonen åka upp och träffa dottern och mannen i Göteborg, så jag tänkte överraska med bland annat ett kort när vi kommer.
Jag har lekt lite med Tennis Tilda och gjort om henne till en Innebandy Tilda med hjälp av våtservett och blyertspenna ;) Man får göra det bästa av det. Hoppas dottern uppskattar mitt försök till att imponera. 


Önskar er alla en underbar Trettonhelg :)  och hoppas att ni liksom jag kan få till en pysselstund. Jag tänkte passa på att skriva en önskelista till mannen som skall jobba/bo i Borås i slutet av veckan...ett besök kan han väl hinna med till mig i Magnolia Store. Jag får nog ta bilder att sätta in i önskelistan för annars tror jag inte att jag blir så glad när han kommer hem ;)

Denna fina har jag lyckats komma över från den nya kollektionen <3 (färglagd av mig)


Kram Malin

1 kommentar:

  1. Oj så mycket fint på en gång 😊 Love Love tårta m.m och nyårskorter var sååååå tjusigt 😊 Kul med den "omgjorda" Tilda också 😊

    SvaraRadera