lördag 6 juni 2015

Kort med olika dies

Idag är det Sveriges Nationaldag 6 juni, tyvärr så firas det inte på samma sätt som i USA och Norge. Här i landet lagom vågar man inte vifta med flaggor och sjunga vår nationalsång merän vid sport evenemang. för man vill inte upplevas som rasister. Hårt draget alltså. Vilken tur att fotbolls VM ( i Kanada) för damer börjar nu så vi får heja lite. 

Själv ska har jag äran att jobba hela dagen på mitt nya jobb som behandlingsassistent. Naturligtvis så har jag kvar mitt favoritjobb som skolsimlärare (i kommunen) men eleverna går ju på sommarlov nästa vecka och så även jag.

Veckans tema på Tildas Town, är dies och/eller punch. Så mitt inspirationskort för denna utmaning är ett dopkort eller till en nyfödd flicka.

Stämplar: Special moments - Delivery from Heaven, Magnolia

Papper: Maja Design
Dies: Crealies dies patchwork set #3
Memory box stitched circel
Magnolia doohickey Royal Lace  och Scalloped Tag
Färgläggning: Distress refiler och markers.
Papper: 480g akvarellpapper (vet ej namnet, fick ett ark att testa på)Med detta kort är även mitt bidrag hos:Eftersom jag gjorde två kort denna veckan och inte visste vilket jag skulle använda som inspirationskort till Tildas Town så lägger jag upp det andra med. Ett Casel Pojkkort som är med i tävlingen på Time for magnolia challenge - 93 Masculine card /card for a man/boy

Stämpel: Animal of the year - Edwin withe Leo the dragon (Magnolia)
Färgläggning; Distress refiler och markers
Papper: prima
Dies: Magnolia Doohickey scallop tags och stjärnorna var med i Club kit no1 (summer)

Ramen är en chipboard ram som är embossad i guld för att rama in Edwin och draken Leo :)

Hoppas ni får en jättebra helg. 

Kram Malin

2 kommentarer:

  1. Wowwwwww this is such a beautiful and gorgeous boy card! Thank you so much for joining our Time for Magnolia Challenge and good luck! Hope to see you next time again! Warm hugs, Chantal

    SvaraRadera
  2. Stunning card, love the shades of pink and beautiful colouring!
    Thanks for joining us at Simply Magnolia and good luck!
    Hugs Nicola xxx

    SvaraRadera