onsdag 30 mars 2016

Påsklov 2016

Idag blir det ett kort på Tilda. Detta motivet färglade jag till Gullbrannaträffens kurs, men glömde hemma. Och nu låg det bara och väntade på att bli använt. Detta motivet passar perfekt med delar ut Magnolias DooHickey club kit volym 8 <3

Stämpel: Magnolia, Tilda with a horse
Färgläggning: Distress refiler
Papper: La Blanch
DooHickey vol 8,: sadeln, rosetten och hästskonProjekt Modelljärnväg
I påskas var även mina föräldrar uppe och hälsade på, jag och min far skulle koppla in belysningen till Olles modelljärnväg. Men jag glömde vist berätta att de var på 3v och 1mA så när vi testade koppla ihop dem så eldade vi upp 10st och sen så skulle min far bara visa hur man kunde göra och då rök en till. Tur att Olle inte såg vår insats. Men vi får väl beställa nya lampor från Kina.  Här kommer i alla fall ett smakprov på sonens och mitt projekt.  Vi har mycket kvar men det börjar likna något.


Gatulamporna vid bostadshusen har inte kommit till Sverige än. Vägarna är bara målade med svart akrylfärg. Det ska läggar på elastiskgips och sen ska även den målas. Tomterna ska få staket mm


Stensättningen vis Kiosk, affär och stadshus är tillskuret. Kolla även de söta lamporna i "staden". Tyvärr var vårt borr för kort så vi har ej kunnat sätta ner lampa vid affären än.  Vi måste ju även kunna borra oss igenom berget för att få belysning inuti storkyrkan. Alla husen ska ha belysning inuti.


Campingen har fått en annan sorts lampor.


Runt om järnägsspåren har vi satt ledlampor. Och det var ju även dessa som brann, så just nu står där inga i Grand Canyon, men de får vi väl ta och beställa.

I Olles påskägg fanns: fiskare, pingviner, lekande barn, lekplats, stolar, bänkar, bord, dekorplattor, belysning till 5 hus,samt arbetande kvinnor i trädgårdarna.  Gissa om han vill bygga glaciären redan nu till pingvinerna.

Vi får se vad vi hinner med på påsklovet ;)
Kram Malin

2 kommentarer: