torsdag 15 juni 2017

Malins stämplar fyller 1 år

Hej
Idag fyller Malins stämplar 1 år och kör igång med en tävling för att fira. Tävlingen varar till den 29/6 och det finns en kategori för alla...Kort, PL, LO, mm och har superfina priser i botten.

Mer info hittar du HÄR

Idag kan du även se mitt och mina DT-vänners inspirationsalster. Som lite inspiration innan du gör ditt egna bidrag.
Text stämpeln kommer självklart från Malins. (gå in på länken ovan så hittar du de olika stämpelkategorierna ovanför blogginlägget)
Motiv stämpeln är från Magnolia - dressed for festivity Tilda LE-17
Designpapper: BildmålarnaI veckan har jag lekt lite utanför kortmakeriet.
Sonen fick en tavla med en innebandyboll på.

Jag tog en som legat ute länge och blivit riktigt rostig. Nä skämt och sido, den är målad med Primas rost-pasta och färg. Riktigt coolt om jag får säga det. Jag delade bollen på mitten innan jag målade den ;) Insidan fick svart akrylfärg.Tyvärr blev bilden på själva tavlan inte så bra som jag trodde. Men hoppas ni kan se vad det ska föreställa. Sonen har denna liggande på sin gråa vägg. Den fick klart godkänt.Gudsonen ville ha en krittavla i sitt kök i lägenheten.
Han fick en sån här när han tog studenten för flera år sedan men den tappade kritor i flytten. Tyvärr så gick den inte att laga då kritorna bröts. Så nu är en ny gjord i 100x100cm. Denna gången så har jag smält kritorna mer. Extra kul när en 23 åring uppskattar det man gör.

Ett beställningsuppdrag på 22st enkla kort till sommarlovslediga elever.
En lärar kollega beställde som sagt enkla kort...men man kan ju inte bara föra dem jätte enkla till elever i åk3. Så pinnglass fick det bli. 

Inuti så är det ett vit fastklistrat CS med budskap till eleverna. Det är ju hemligt till den 16 juni när skolorna slutar här. 

Jag har använt:
Brun skylt kartong som jag bigat och sen ritat av min egenritade glassmall på. Sen är de chalkade med walnut stain distress oxid och vanlig walnut stain distress ink. 
Jag tog en scallop dies och stansa ut i glassen, så det skulle likna ett bet. Sen på med vit (med guld) fantage ovanpå så det skulle likna att glassen smällt.
Pinnen är gjort av kvistpapper. skar 1,5cm långa remsor. limmade ihop 2st,  klippte mallen och rundade hörnen nertill med en hörn punch. Sen limmade jag ihop 2st för att få ordentlig stadga och sen chalkade jag.

Läraren var nöjd med beställningen så nu är det bara att hoppas att eleverna tycker det är roligare med ett glasskort än en vykort från ica ;)


Tack för att du tittade in.
Glöm nu inte häng på utmaningen på Malins stämplar med fina priser i botten.

Kram Malin

Pssst blir ett blogginlägg redan imorgon med ett speciellt studentkort till utmaningen på Marvelous Magnolia. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar