torsdag 15 mars 2018

Snart är det påsk

Hej
Idag är det en hel månad sedan jag gjorde mitt senaste blogginlägg. Men tiden har bara snöat bort här i södra Sverige. Nu vill jag ha vår!!!!!!! och jag ska skärpa till mig med mina inlägg ;)

Och det bästa med månadens utmaning hos Marvelous Magnolia No 130 är att det går med vad som helst, "anything goes". Bara det innehåller en magnolia stämpel. Så jag passade på att gå loss ordentligt i våriga färger och med massor av Magnolia dies och lite annat ;)Jag har använt följande:
Färgläggning: Distress markess och oxider
Papper: Lana 300g HP GS akvarellpapper

Magnolia stämplar: Tilda som kyckling -HE10, Kanin Tilda -HE10, Rosa Bänk -PK08
Magnolia dies: Höns/tupp, "hundkoja", Taggtråd, Nätet vid hundkojan är från Doohickey club kit volym 8, Markis (ovanför fönstret) och grenen med blad och blommor kommer från Doohickey club kit volym 10 och skylten på dörren är en dies från julkalendern 2016.
Övriga dies är från: Dörren och gräset (även det gröna i krukorna) är från Marianne design, Fönstret är från Joy. Staketet är en dies från Kina.

Mask/stencil är en 6x6 med tegel på och jag minns tyvärr inte märket. Jag har använt vanlig modelingpaste som jag sen tagit Antique linen distress oxide på.

Bakom fönster och dörr sitter overhead plast och sen är det rivit lite vitt papper som gardin och bakom det ett mönsterpapper som tapet. Inser just nu att jag glömt göra ett dörrhandtag :(

Krukorna är gjorda av cardstock som sen målats med akrylfärg blandat med lite sant för att få struktur.


Kortvikning: "a tag in a box"-folding.  Själva boxen är 17cm bred och 14cm djup och 5cm hög. Så lådorna i den är 16.9x6.9x4.9cm och det är 2st lika stora
Själva "huset" är 15 cm bred och 13cm högt (+5cm som är nedanför "gräset" och ner i boxen, så det riktiga måttet är 15x18cm)

Här nedan kan man se lådorna som finns i boxen. Det finns handtag på båda sidorna av askarna så man lätt kan dra ut den.
Kanin Tilda och Kyckling Tilda samt höns/tupparna sitter endast fast med gluedots. På detta viset kan jag enkelt byta tema och tanken vara att göra ett somrigare och festligare tema längre fram. Det är därför den är så djup. För att man ska få plats med mer i "trädgården". Men nu är den perfekt som påskpresent och lådorna fylls med godis eller något annat :)


Tack för att ni tittade in. Hoppas ni tycker om det ni såg

Glöm inte länken överst till Marvelous Magnolias utmaning " Anything goes"

Med detta kort deltar jag i följande utmaningar :)

Kram Malin
Glad Påsk om vi inte ses innan :)

4 kommentarer:

 1. Oh my goodness what a beautiful little Easter scene this is Malin...what a gorgeous piece of art!! Thank you for sharing with us at Lovely hAnglar or Sweet Magnolia...good luck!
  Take care,
  Beth

  SvaraRadera
 2. This is fabulous!!!! I love your little scene! Thank you so much for sharing this with us at Magnolia-licious!!! Good luck!
  Rene

  SvaraRadera
 3. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  ดูหนังออนไลน์

  SvaraRadera
 4. Thanks for joining us over at Simply Magnolia DT Maria

  SvaraRadera