söndag 8 september 2013

Kort till nyfödda

Ännu en fantastisk "sommar"vecka har avnjutits i norra Skåne. Hoppas jag inte glömmer dessa fantastiskadagar då snön och kyla kommer, ligger kvar och aldrig vill försvinna. haha. Jag hoppas naturligtvis att det håller i sig kommande vecka också, då jag fortfarande har simskola utomhus på ett friluftsbad. Brrrr på morgonen då det är 5-8grader i luften när man kryper i, dock 25-26  i vattnet.

Denna veckan har jag gjort 2 beställningskort till nyfödda. En flicka och en pojke.


Båda korten är maskade med 3 magnolia stämplar.  Det var länge sedan jag maskade, så det blev en hel del pilleri...men så roligt :-)


När "nyfödda"korten var klara fortsatte jag maskande till en "gåbort"gåva. Denna kombination blev en förälskelse, som klippt och skuren för varandra. Denna kombinationen kommer jag att använda fler ggr.  Alla stämplarna är färglagda med distressmarkers.


Inuti "gåbort"kortet satte jag dit; en altrad (stor) tändsticksask, en låda med värmeljus samt ett vitchoklad.  Jag hoppas värdinnan tyckte om det.


Önskar er en fortsatt bra kväll, så ska jag inta lite pyssel när barnen lagt sig. Några beställningskort måste göras innan vi (jag & Camilla) åker på pysselresa t Sthlm (Diana) på fredag (-söndag) <3

2 kommentarer: