söndag 29 september 2013

Snart är september slut

Hej på er alla fantastiska bloggbesökare. Beklagar att jag inte har uppdaterat men det har inte funnits möjlighet till ngn uppkoppling. På en vecka har vi hunnit med sånt som man inte önskar sin ovän.
Förra onsdagen slog blixten ner i vårt "bredband", som började brinna i vägguttaget, i anslutningskontakten samt på väggen. Sen flög kontakten brinnande ur vägguttaget och landade på golvet (7cm!! från mattan) men elden tog sig varken på väggen eller golvet. Så i onsdags "fick" vi nytt bredband och ny lina av Telia. (nu är det bara hemmabio, box, viaplay, tv, dvd och telefoner kvar att ersätta)
Och i måndags föll 10åriga sonen ner från ett 2,5m träd och landade på ryggen på en stock (jag tog det inte allvarligt så jag bad honom ta sin astmamedicin och gå och vila :(, jaja). Så i tisdags var det iväg till vårdcentralen som skickade till röntgen, som skickade till ortopeden, som skickade till kirurgen, som skickade på skikt röntgen, som skickade på ultraljud av hjärtat.  Summasummarum blev sjukhusövernattning, sprickor i revbenen och en inre blödning. Så nu väntar 6v lugn och ro.

Så denna söndag eftermiddag har jag krupit upp i soffan för att lägga upp lite bilder i bloggen, medan mannen gör äppeljuice, dottern städar rummet/ommöblerar och sonen "städar" sitt i lugn och ro.
Jag börjar med att visa en HÖSTBUKETT som jag gjort med lönnlöv (fick tips från en FB grupp). Denna bilden ska jag spara för att minnas vilken fantastisk sommar och höst vi haft, när regnet kommer, snön faller och kylan tränger på <3

 
 Igår (lördag 28/9) var jag på Pysseltagens juljippo. Där visade Roxstamps Anna-Lena Lundin en kul ide på en aladingömma. Jag var bara tvungen att testa direkt när jag kom hem. Mallen till det som är utklippt i vit resp röd cardstock fick jag av Anna-Lena. Såna här kommer jag att göra fler. I love it!!

Vi hade en tävling i en FB grupp i närområdet 0451, temat var Halloween.
Och jag hade äran att vinna <3 med denna skapelse.
Asken är gjord i origami (sök på origami stjärnask, om du är sugen på att testa) och magnolia bilderna är färglaggda med distressmarkers (så även bildmålarnas katten och bänken). Ugglan och fladdermössen är limmade på en bit lamineringsplast. "Blodet" och alla ögonen har fått lite 3D lack för att sticka ut lite.


Nu väntar barnen bara på att asken ska bli fylld med en massa gott, fram till dess önska jag er alla en goer söndag och så hoppas jag ni tittar in i veckan när jag uppdaterar med lite julkort <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar