onsdag 28 maj 2014

Maskning på hög nivå

Förra söndagen fick jag ett underbart mail i från Pam på Tildas Town, där hon frågade om jag ville vara med i deras design team (DT). Och ni kan väl bara ana hur glad, stolt, nervös, mallig och förvånad jag blev. Efter lite mailande bestämde vi att jag skulle avvakta tills efter M´s begravning. 

Så mina damer och herrar, den 7/6 debuterar jag som DT för denna giganto shop fylld med Magnolia. Så spännande, utmanande och nervöst.

I helgen fick jag för mig att jag skulle träna inför mitt nya DT-uppdrag och maska ihop en scen och efter 10 stämplar och maskande är resultatet klart. Kommer jag att göra om det? Troligtvis inte med så många stämplar. Det tråkiga är att gör man som jag och drar penseln på fel ställe så blir det svårt att justera. När jag klippte ut de 2 sista masknings-papperna så var jag lat och använde inte huvudet ordentligt, så slarvet fick bli att rita i på frihand här jag inte kunnat stämpla något motiv. 

Jag har använt stämplarna (ej orginal namn)
Sittande Tilda med kikare
Tilda med ankare
Tilda med livboj
Livräddar stol
3 bad hytter x2
Fågel (2 olika) x4

Färglagt med Distresser (markers, pads och refil)

Vad gör man då med ett motiv som är större än en kort bas? Jag valde att altra en bok med vita blanka sidor som skulle kunna vara gästbok, skissbok eller varför inte en kladdbok.
Basen på boken är svart "tygpapper" (klot), så det lät jag vara kvar som grund.Taggen kan fungera som ett bokmärke. Jag bara älskar denna stämpel " det vackraste smycke jag haft runt min hals är mina barns armar" <3

Som dekoration valde jag några små snäckor, stenar och ostduk. Jag tog ett "rep" (som suttit på jeans och hållt fast etiketten) och gjorde en "knop" och sen använde jag en bit av remsan som finns längst ner på Maja Designs papper...och naturligtvis en glasscharm.


I andra hörnet har jag förutom stenar, snäckor och ostduk, en liten glasburk med kork. I burken stoppade jag ner en ihop rullad tagg och limmade fast korken. Denna sidan fick en båtcharm.


Nu får ni ha en underbar onsdag och hoppas att vi får en kanon Kristi Himmelfärs-dag imorgon. För 14 år sedan var Kristi Himmelfärs-dagen den 1 juni, vilket blev vår Bröllopsdag. Som fru till världens underbaraste man så kan man ju tro att man får fira bröllopsdagen 2 gånger. Både Kristi Himmelfärs-dagen och den 1 juni. Men nopp, här räknas bara den 1 juni, så imorgon får jag fira i smyg. Och på lördag ska jag i väg med några goa tjejer på scrapträff i Lund, vilket ska bli så kul, världens bästa bröllops present <3

Kram Malin


5 kommentarer:

 1. STORT GRATTIS, du är så himla duktig och de ska vara så glada att ha dig som DT!
  Din maskning och färgläggning är makalöst snygg!!!!!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. Superfint!!! O stort grattis till DT-platsen!!

  SvaraRadera
 3. SÅ ljuvligt och grattis.

  Kram Johanna.

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer <3, thank you Dina <3 Är super glad för uppdraget men också super nervös. Kram M

  SvaraRadera