fredag 16 maj 2014

mormors kort

Härom dagen pratade jag med min mormor i telefon, hon är min största idol och hon älskar allt jag gör, om att vi skulle på inflyttningsfest på lördag och att hon längtade så efter oss (träffades 25/4..men hon hade gärna träffat oss varje dag). Så jag bestämde mig för att göra ett kort till henne också.

Tyvärr somnade min mormor in igårkväll (15/5 2014) utan någon föraning, och utan att hon fick mitt sista kort.
Himmeln har fått den vackraste ängeln och jorden ett stort tomrum <3

Mormor jag älskar dig, och det visste du <3


Som barn (och vuxen) älskade jag när mormor berättade hur det var under andra världskriget, så när jag gjorde kortet satte jag på ransoneringskuponger från just detta krig.


Min mormor förstod inte mycket av elektronik och det var många gånger som jag skrattade åt henne, både som barn och vuxen. Tänk vad denna kvinna fått uppleva under sina dryga 82år. Åsså skrattade hon åt mig när jag skulle förklara vad FB och selfie var. Så på denna bilden sen 23/2 2014 lär jag min mormor att räcka ut tungan och ta en selfie. När jag la upp den på FB sa hon till mina barn: -Er mamma är inte riktigt klok, vad ska folk säga?
 När jag ringde någon dag senare sa jag till henne att hon fått många likes för bilden, att till och med mina vänner i USA har gillat det. Blev hon tyst, sen sa hon : -kan alla i hela världen se att jag räcker ut tungan? JA mormor, du är grym!!

Kortet som min mormor aldrig fick, kommer alltid att stanna hos mig,
Älskar dig mormor <3
Sov gott

4 kommentarer:

  1. Det kortet finns bland stjärnorna Malin för just så fint o speciellt är det <3 tänker på er o kramar er

    SvaraRadera
  2. Jenny Ljunggrentisdag, maj 20, 2014

    Det var längesedan jag var här inne så jag såg detta inlägg först idag. Vilken söt mormor! Jag förstår förstår precis vad du känner. Min mormor gick för att vara med morfar i oktober och jag tänker på henne varje dag! Saknaden är fortfarande tung! Kram till dig!

    SvaraRadera