söndag 13 juli 2014

Bloggen fyller 1årTjenixen mina bloggbesökare. Idag är det 1år (13/7 2013) sedan som jag tog beslutet att skapa en blogg om min kreativitet. Fortfarande är jag helt chockad över hur många som tittar in hos mig. Jag trodde att det bara skulle vara mina närmsta vänner och familj/släkt som skulle titta in här. Men när jag läser att jag har besökare från jordklotets alla hörn blir jag generad och jätte glad,  Tack <3  Själv uppskattar jag min blogg för att här kan jag se hur jag har utvecklats i mitt skapande och målande. (se sist i detta inlägg)

Idag bjuder jag på ett bröllops kort som jag gjorde i veckan till en underbar dam som ville ha ett bröllops kort att skicka till Tyskland. Alltid hedersamt när främmande människor tar kontakt för beställningar. Hoppas brudparet tycker om kortet. (Bruden är från Sverige, därav svensk text)  
Tyvärr så har jag lite strul med min kamera (iphone) men hoppas ni kan se något utan att bli allt för snurrig :)

Kortet är ett hjärtkort (vikt från 30x30 cardstock) , med färgerna vitt & rött. Jag har valt att hålla det stilrent tillsammans med Inkidos stämpel "Det vackraste" och Gummiapans textstämplar (övriga). Naturligtvis valde jag att ha med Tilda & Edwin,
De embossade papperna kommer från Panduro (outleten i Malmö)


Åh vad jag älskar " En riktig kärleks saga tar aldrig slut" och "...och så levde de lyckliga i alla sina dar..." och stämplarna "hjärtliga gratulationer" och "lyckönskningar"
Jag älskar denna kortvikning, enkel och fin <3

...
För ungefär ett år sedan lade jag in nedanstående bild på en av mina första distress färgläggningar. Hoppas ni också kan se hur jag har utvecklats :)


Tyvärr har jag inget kort att lägga upp nu på samma Tilda. Men jag har nyligen gjort 2 kort med mini Tilda in maskad i Gummiapans polaridstämpel :)Diesen i ovanstående kort är från Magnolia DooHickey Clubkit #1. Jag vet inte om jag tycker om dem eller ej så jag var tvungen att testa göra något, resultatet blev detta kort. Allt i turkos <3

Jag vill önska er en underbar söndag och hoppas att ni vill fortsätta följa mig i framtiden. Ni betyder mer för mig än vad ni kan tro. Imorgon kommer jag att blogga om vad jag har hittat på här hemma i helgen-jag älskar att göra om ;) 
Kram Malin

4 kommentarer:

 1. Grattis på din 1års dag :)
  Oj, vilket snyggt hjärtan kort , det gillade jag.
  Må gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, super kul att du lämnade ett spår efter dig :) Kram M

   Radera
 2. Hej !
  Så roligt att se hur du har utvecklats.. Jag tycker med det är roligt att se vilka framsteg man gjort..
  Underbart hjärtkort, så fin vikning och underbara texter. Jag har med fått hem clubkitet med dies. Tyckte det fanns vissa fina. Ska bli intressant att se om de kommer till användning.
  Ha en fin vecka
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Jag ser fram emot dina alster med klubbkitet. Jag måste testa att använda mina mer :) Jag har dock fegat och inte vågat beställa julkitet, så vi får se om jag ångrar mig eller inte. Ha en fortsatt skön sommar. Kram M

   Radera