lördag 2 augusti 2014

Flasktag

Nu är det långt mellan inläggen men ni ska inte tro att jag är sysslolös för det. Denna veckan har varit mannens sista semester vecka, eller som han vänligt uttryckte det: -Det är inte så långt till jul!

Denna veckan har varit vår "städa och renovera" vecka, förråden är städade, sopstationen har fått sina besök, och nu är det renovering av badrummet. Idag har väggarna målats (våtrumsväv) och så även den nya tvättställs-kommoden. Jag älskar renoveringsarbete <3 och denna gången är maken också med på noterna, hihi.

Förra och denna vecka har vi haft otroligt varmt i södra Sverige, 29-32 grader, vilket är helt underbart om man bara kan ligga vid havet och njuta ;)
så nu när det är svalare har jag krupit in och gjort mitt bidrag till Tildas Town och temat "By the sea"

En flasktag med Tilda with Flags, sand från semestern förra veckan och snäckor från Italien -12.


Tilda är färglagd med distress markers, som plastfönster hat jag använt en laminerad lamineringsficka och jag klippt i, mönsterpappret är naturligtvis Maja Design. Än en gång har jag använt min sjögräss dies från Magnolias club kit summer.
Ha nu en trevlig helg och är du sugen på att gå Distresskurs med mig, så kom till Gummiapan i Trelleborg på onsdag 6/8, mer info finns HÄR.
Kram Malin

4 kommentarer: