tisdag 21 april 2015

Blommor och skidåkning

Hej, det är med lite panikkänsla som jag satte mig framför datorn nu för att uppdatera bloggen...3 veckor sedan sist...var har tiden tagit vägen? När det var dags för mitt inlägg på Tildas Town och temat blommor, så var vi på skidsemester i Sälen och en dryg vecka utan wifi :)

Jag har använt:
Lanas Akvarellpapper 300g Grain satin hot pressed.
Distress markes och refieler
Papperna kommer från Maja design
Stämpeln är Tilda från Magnolias Love Duo serie.

Jag passar på att smyga in lite bilder från vår skidresa. Jag hade en fantastisk vecka med familjen men även med min bästa vän sedan snart 20år tillbaka. Eftersom jag är lite defekt så klarar min kropp bara skidåkning halva dagar men naturligtvis så hade jag stämplar, akvarellpapper och distresserna med mig <3Bilder ovan: är tagna kl 05.30 och 06.30 på morgonen på vägen upp till Sälen


ovan: En glad dotter som ser fram emot en heldag i backen. Hon har lovat att hänga lite med sin mamma i de blå pisterna. Annars kör övriga gärna de röda och svarta.


En perfekt start på dagen, varmchoklad med chocco Minttu <3


Bildbevis på min eftermiddags sysselsättning. Ser denna bild som dottern och guddottern när de håller till i backarna.


Jag är inte så glad för att ta bilder på mig själv. Men här ser jag ju faktiskt lite normal ut. Fantastiskt väder, strålande sol, 11 grader och skidåkning.
Min bästa vän & jag på ett fik när de andra tar några åk. Vi var ju lite kändis stalkers då Nicklas Hjulström satt vid bordet bredvid...Burning ;)


Nu när vi kom hem har vi njutit av några dagar med fantastisk värme och sol, vitsipporna har slagit ut och fåglarna kvittrar. En underbar period. Det blev verkligen slut på vintern och början på våren i samma vecka.
Ha en underbar tisdag, så ska jag gå och måla på mitt Tilda Towns inlägg till lördag, tiden går fort.
Kram Malin

1 kommentar:

  1. Fabulous card and personal fotos dear Malin
    thanks for your visit on my blog
    and your tresured comment
    hugs Tamara

    SvaraRadera