torsdag 9 juli 2015

Svensk sommar

Jag ligger lite efter i min tidsplanering. Detta inlägget skulle gjorts i helgen men sjukdom, födelsedag och jobb har kommit emellan. Förra veckan hade vi dryga 30 grader i södra Sverige men då låg jag däckad med bla feber och denna veckan när man åter är frisk så visar termometern 12-15 grader. Hmm.
Men det kanske kommer när jag börjar min semester v 30 och mannen har byggt klart det nya trädäcket :)

Veckans tema på Tilda Town blogg utmaning är Celebrate. Dottern tyckte att jag kunde göra ett grattis kort till mig själv men eftersom jag skulle blogga för ett amerikanskt företag den 4 juli var det rätt uppenbart vad som gällde för mig.  Hoppas ni hänger på och deltar denna veckan.

Stämpel: Liberty Tilda (Magnolia)
Färgläggning: Distress Markers och refiler
Akvarellpapper: Lana 300g grain satin hot pressed
Papper: Gummiapan och vitt CS
På min födelsedag fick jag ett mail ifrån ett hollänskt Dies förestag: Crealies Dies, om jag ville vara Gäst designer hos dem i höst. Naturligtvis tackade jag JA eftersom det rör sig om ett inlägg den 4 augusti och jag älskar deras produkter och använder dem redan självmant. Kolla in HÄR för att se vad de har, Pysseltagen har det mesta om inte allt ur deras sortiment och de var också den första svenska scrapaffären som tog in detta märket. Spännande.

Bildbombar nu med kort som jag gjort med deras Patchword dies till en inspirations dag :)Det bästa med regniga sommardagar är att man kan måla och pyssla utan att ha dåligt samvete. Hoppas nu ni får en riktigt bra helg så lovar jag att det inte ska dröja lika länge till nästa inlägg. Sonen har även skällt på mig att jag måste uppdatera om hans modelljärnväg nu när där har kommit dit hus och nya grejer sen han fyllde år (...hmmm 25 april)

Kram Malin
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar