fredag 21 augusti 2015

Egen bakgrund


Nu har äntligen skolan börjat och jag blev lite inspirerad av det i mitt inlägg. 
Jag har gjort min egen bakgrund med Gummiapanstämplar som jag bloggar idag på Gummiapans blogg.

Först har jag stämplat Tilda med skateboard med brun stazon, sen har jag 
stämplat tegelväggen med brun stazon och sen färglagt detta med distresser (refiler) i de gråa och svarta tonerna. Sen stämplade jag stjärnorna, pratbubbla mm med röd stazon. Och sist stämplade jag med embossing dynan och olika färger på embossingpulvret.

Sen var det dags att färglägga igen, starkare färger, skuggor och lite cerisa färger i de stora stjärnorna.
Sist gick jag över i 2-3 rlager med min vita gelroller penna, jag valde även att skriva över Fuck Cancer med den vita pennan för att lyfta upp budskapet.

Där efter stansade jag ut motivet, mätte och skar bilden i olika bredder. Chalka alla kanterna med walnut stain.Det svåra var att hitta en kortvikning som skulle passa, jag målar ju oftast först och tänker kort efter det. Men denna Kortvikning heter: pop up book card och man hittat beskrivningar på nätet, och är superlätt att göra :) Jag har dock anpassat höjden efter mitt motiv. Kortet är 15x15cm.Jag valde vit kortbas utåt med gummiapans stjärnpapper på och stämpeln " when God made you he said "Ta-Da" " på insidan valde jag att ha den svart för att få fram motivet. 

Jag har även fått äran att göra ett bröllops kort på beställning. Man önskade, vitt, rosa, spets, romantik, hjärtan och Cecilia Wennerströms "Det vackraste". Jag tycker faktiskt att jag fick med allt :)

Det finns inga bilder på "ryggen" på bokkortet, för att då kan "fel" person veta vem det är till ;) lite hemligheter måste man ha <3

Stämpel:
Magnolia Vintage wedding
Du & Jag är från gummiapan, så även chipboarden som är embossad.
Inkidos "Det vackraste"

Färgläggning:
Distresser

Papper:
Vitt och rosa cardstock, och Maja designs papper
Önskar er en underbar fredag och helg. Själv har jag äran att jobba hela helgen. Det blir 12 arbetsdagar i rad, men det är inte jobbigt när man trivs.

 Kram Malin

2 kommentarer:

  1. Vilket jättefint bröllopskort! Det är verkligen utöver det vanliga. Fick man ett sånt så skulle man nog bli glad :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket för din kommentar. Beställaren blev supernöjd. Hoppas du kan få ett liknande någon dag. <3 kram M

      Radera