torsdag 14 januari 2016

God fortsättning 2016

God fortsättning på 2016. Tiden har bara runnit iväg sedan förra inlägget. Här har vi hunnit med kalas, Julafton, besök hos familjen samt en välbehövlig semester.

Tyvärr så har jag inte haft så mycket tid och lust till att skapa men jag tror att det infinner sig snart igen. Jag känner mig på god väg iallafall.
Om inte annat så fick sonen en digital Märklin tågbana i julklapp, som jag trodde att det räckte att köpa övergångsskenor till den gamla banan och sen var det bara till att tuta och köra. Men NEJ det var det inte. Så nu är all gammal bana utriven och en del av bergen gick att såga/skära loss. Men nu har vi börjat om på ruta 1. Inte vad sonen och jag tänkt oss. På semestern hittade han dock Faller start-set i H0 skala, för 29 euro. Vilket kostar ca 6-800kr här i Sverige. Så han köpte 2 olika satser så snart är alla 10 modellerna uppbyggda.


På autobahn mellan Puttgarden-Berlin-Puttgarden passade jag på att färglägga en del. Mannen fick dock ta en annan väg än den guppiga mellan Berlin och Hamburg. Men med lite vatten, pensel och distress markes kommer man långt.

My Besties hade nytt släpp i början av januari, så dessa underbara bilder skulle vara klara till vi kom tillbaka till Sverige. 





Min yngsta kusin väntar barn i mitten av Januari, eftersom jag inte viste könet på barnet fick det bli två olika bebisar. Nu vet jag att det ska bli en flicka...Men det fick jag veta först när vi kom hem.


My Besties färdiga kort

 img953

img962





Mitt nyårslöft till mig själv är att jag ska ha roligare och ett bra 2016. Sen hoppas jag att det innebär mycket scrap, vänner och utmaningar.

Önskar er en trevlig helg, så ses vi snart igen <3 
Kram Malin

Passar på att bjuda på lite semester bilder från vår vistelse på Tropical Island i Tyskland. Vi har varit här tidigare och kommer att återvända igen. Ett fantastiskt badland med skön avkoppling. 28 grader i luften, 30 grader i vattnet, 200m äkta sandstrand, regnskog med levande växter och djur, restauranger mm. Underbart alltså <3  Vi bodde i stugbyn 400m från badet, men för den late, fuktälskaren kan man tälta, bo i bungalow eller på hotell inne i byggnaden










Inser nu att det blev mest kvällsbilder. Skyller på att vi badade mest på dagarna. Byggnaden är ett Zeppelinhangar, så det är mer än 355m långt och högre än frihetsgudinnan. Rymligt med andra ord :)
Rekommenderas!!





2 kommentarer:

  1. Åååååå vad mycket fint du skapar, tack för att jag får kika in till dig och låta mig inspireras. Kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är så välkommen Åsa <3 Tack för dina fina ord. Kram M

      Radera