onsdag 3 februari 2016

Valentine kort

Snön har smällt bort, termometern visar en temperatur på några plusgrader, fåglarna kvittrar. Jag längtar till våren. Så idag passar jag på att visa er bland annat ett Alla hjärtansdagkort.

Stämpel: Magnolia-Tilda (från julkollektionen 2015), Text stämpeln "Till en fantastisk vän" är från Svenska Textstämplar och stämplarna vid Tilda är Gummiapans "Carpe diem" och "Malmö poststämpel"

Färgläggning: Distress ink refiler
Designpapper: Magnolias
Jag valde att använda samma designpapper på kortet nedan:

Stämpel: My Besties "fluffy" digi, utskrivet med laserskrivare på Canson Montval 200g akvarellpapper
Färgläggning: Distress ink refiler


Stämpel: My Besties digi
Färfgläggning: Distress ink refiler.

Jag valde att göra honom till en smutsig fotbollskille, då det var det första jag tänkte på när jag såg motivet. Glasögonen har fått lite 3D-lack på glasen.

Fotbollarna är en Crealies dies.


I slutet av Januari firade vi min bästa vän när hon fyllde 40 år. Eftersom min inspiration har varit på "semester" så blev det ett enkelt kort med en (för mig) ny kortvikning. Ett scen-kort, youtube tutorialen hittar du HÄR.

Stämplar: Magnolia
Dies: Amy spring dies
Påsarna på gräset är även de gjorda med en dies men jag minns inte märket. I påsarna la jag vikta sedlar som ska vara till i höst när hon och jag ska hitta på något tillsammans och fira våra nollor. Kortet fick en mycket enkel framsida.  Denna kortvikning kommer jag absolut att göra fler gånger :)
Hoppas vi ses snart igen. Det har varit lite tomt här för min del på sistone. Men det finns hopp om förbättring. Tack för att du tittade in.
Kram Malin
Kortet nedan med flera visade jag när jag bloggade hos Gummiapan 21/1, inlägget hittar du HÄR


1 kommentar:

 1. Wow you have certainly been busy with designing :) They all look fabulous & your colouring is amazing! Thanks so much for sharing Malin :)

  We are currently having a Design Team call over at our blog if you are interested? :) Hope to see you there.

  Lisa - Dreamtime Craft Supplies
  Dreamtime Craft Supplies
  Dreamtime Craft Supplies Blog

  SvaraRadera