lördag 13 februari 2016

Kärlek och Sorg

På söndag är det Valentine eller "Alla hjärtans dag" som vi säger i Sverige. Vår familj firar inte denna dag mer än med en go fika och vars ett "kort" till barnen. Vi älskar varandra alla andra dagar på året också så den där rosen eller tulpanbuketten blir jag gladare för når den kommer när man minst anar det.

I helgen är det mest sport och matcher och för min del har jag bestämt mig för att ta tag i det där jobbiga som man bara skjuter på...städa garderoben och förrådet. Så önska mig lycka till :)

Idag är det 31 månader alltså 2 år och 7 månader, sedan jag startade denna bloggen, och nu sitter jag här 162 inlägg och 50600 besökare senare. Så kul. Det är alltså mer än min mor som besöker sidan. Tack alla ni. Det är till er som jag gjort de 2 översta korten. Kram på er <3

Första kortet är ett kort som har fått mycket grejer på sig men allt i vitt. Halvpärlor, ostduk, dollie och utstansat. Jag har valt att chalka kanterna för att få en liten distans.

Stämpel: Cupid angel Tilda - från den senaste Magnolia kollektionen.
Färgläggning: Distress markers, wink of Stella clear på hjärtan, skor och vingar
Textstämpel: Svenska textstamplar, Älskar livet med dig vid min sida.


Kort nummer 2 är mer CAS, Clean and simple.
Detta är samma Tilda stämpel som är färglagd som ovan. Ordet som står i chipboard är kram
För snart 2 år sedan fick jag erbjudandet om att ingå i Gummiapans fantastiska Design Team, våren 2015 valde Jeanette att utöka teamet med ytterliggare 15 nya skapare, men förra vecka så valde hon och gänget att skära ner på det 20 manna stora designteamet så då fick jag lämna. Det har varit en kul period och en stor förmån att få ta del av alla fina stämplar, papper och chipboard som finns i deras sortiment. Men nu är det stopp och slut bloggat den 21:e varje månad.

För mig går utmaningarna vidare...

I veckan var en av utmaningarna att göra ett "Beklagar sorgen" kort med en stämpel som egentligen är glad och livlig. Det var inte lätt men så här blev det.

Stämpel: Golden week Tilda
Färgläggning: Distress markers, Wink of Stella clear på blommorna och några duttar 3D lack som tårar på ögonen och kinderna.
Önskar er alla en riktigt bra helg och hoppas att ni får vara friska nu i influensa tider <3 


Kram Malin

1 kommentar: