lördag 25 oktober 2014

Vinterhälsning

Hej på er! Nu när jag sitter och skriver detta är det 2 månader kvar till julafton (24/12) och innan dess ska man ju hinna med en heldel. Denna veckan som kommer har barnen höstlov och jag kommer att vara hemma med dem hela veckan :)

Denna veckan är det Merry and Bright Christmas på Tildas Town och mitt inspirations-bidrag består av minisarna. Det är lite pilligt att färglägga 2,5-3cm höga figurer med en pensel som inte vill samarbeta, men jag älskar minisarna och jag börjar bli vän med distress refilerna :)


Julgranskulorna, snöflingorna och texten kommer från Gummiapan. Vilken tur för er tyskar som har en scrap och hobbymässa i Frankfurt A.M nästa helg, Gummiapan kommer att finnas där...på andra våningen :)Ha en underbar helg och ni som bor här i Sverige, kan njuta av en timmes mer sömn på söndag. Då vi vrider tillbaka klockan. 

Nästa helg är det scrap och bus i Åsljunga med drygt 30 underbara tjejer som ska scrapa och äta gott, dricka vin och bara umgås :) Arrangören är Pysseltagen så lite demos, tävlingar och lotteri blir det säkert ;) 
Kram Malin

15 kommentarer:

 1. Gorgeous scene
  beautiful colouring
  hugs Tamara

  SvaraRadera
 2. Stunning work!!!! I love it!
  Hugs, Barbara GR

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you sooo much Barbara, I can tell you that the masking was not easy hihi, Hugs Malin

   Radera
 3. Wow. this is wonderful. Beautiful card!
  Hugs
  Christina x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you soooo much Christina, hugs Malin

   Radera
 4. Svar
  1. Oh thank you so much Cristina ♡, hugs Malin

   Radera
 5. Hi saw this on Tilda's town and had to stop and look at your blog just love the mini Tilda's on the baubles must have taken ages to colour.. Great inspiration.. Thanks :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you so much Kirsty-Anne. Hugs Malin

   Radera
 6. Wonderful creation Malin!!!

  SvaraRadera
 7. Men så ljuvligt söta de där små minisarna blev på julgranskulorna! Attans vilket tålamod du har med tanke på färgläggningen, imponerad!
  Glada hälsningar, Monica

  SvaraRadera
 8. Vilket jättefint kort.Jag har en fråga ,har inte målat några stämpelbilder men är nyfiken på hur du gör när du stämplar julkulorna och sedan figurerna som sitter på dom ? täcker du över med något ,annars blir det ju stämpel av kulorna på figurerna, eller är det färg som täcker så bra ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker om mitt kort, tack så mycket. När jag stämplar så stämplar jag figurerna först. Sen stämplar jag figurerna på tex en post it lapp som jag sen klipper ut figuren ur. Lägger post it lappen ovanpå pappret där jag tidigare stämplade figurerna. Nu är det dags att mäta in julkulorna så de hamnar där jag vill ha dem och sen stämplar jag ovanpå post it lappen. När det är färdigstämplat tar jag bort post it lappen och då ser jag hur det blir. Hoppas du förstod, annars får du fråga igen så ska jag försöka förklara på annat sätt. Kram malin

   Radera