onsdag 18 februari 2015

Skepp O'hoj

Solen har börjat visa sig mer och mer och våren och sommaren känns närmare med knoppar i snödropparna och fågelkvitter. 
Så med denna känslan har jag skapat mig dagens alster. Inspirationen fick jag när jag var inne på my hyde away blogg och hittade bland annat mallen till segelbåten.

Så med hjälp av Gummiapan.se's fantastiska papper, magnolias stämplar (repet-på båtens insida), tunnan och ankaret, 2 Edwin och 1 Tilda), magnolias dies från kit 1 (ankare, vågor, sjögräs m.m), grillspets-pinnar och nylontråd blev det ett sjörövarskepp.

Skepp O'hoj på er landkrabbor ;)Önskar er alla en underbar dag och veckoslut och för er som vill vara med i Tildas Town blogg tävling är det inte försent. Gå in HÄR och lägg upp dit bidrag.

Kram Malin

6 kommentarer:

 1. Fantastiskt rådiggar 🐟🐟

  SvaraRadera
 2. Oj - dette var utrolig artig å se! Fantastisk når andre bruker malene mine. Denne var superfin - og så utrolig nydelig fargelegging :) Klem Hilsen Kirsten http://myhydeaway.blogspot.no/

  SvaraRadera
 3. What an amazing creation Malin!!!
  Very creative, beautiful papers and amazing coloring!!
  I am so impressed!
  Great work!

  SvaraRadera
 4. Snyggt, vilket jobb du har gjort

  SvaraRadera
 5. Thank you so much <3 Hugs Malin

  Tack snälla ni, jag blir jätte glad för era kommentarer. Denna skapelse skulle egentligen ges bort men den hamnade i mitt skåp så jag kan titta på den hela tiden. Den som fick ett kort istället vet ju inget och blev jätte glad för det. <3 Kram Malin

  SvaraRadera