fredag 22 november 2013

Mitt pysselrum

Idag tänkte jag bjuda på en liten rundvandring i mitt rum. Eller mitt och mitt, jag har en del (ca 15kvm) av rummets 70 kvm (ovan på garaget). Och i mitt rum huserar även barnen om de önskar. Det är mest sonen som är där, så han har en egen hörna.

Det runda fönstret är ut mot trapphuset (är en innervägg) med dörr mot garaget samt innerdörr mot resterande del av huset.


Denna bild är tagen från övriga delen av rummet. Övriga rummet är ett allrum (med soffgrupp, bokhyllor mm) med stor öppen area för spel, lek, tv, sällskap, övernattningar mm.

På bilden ser man mitt skrivbord med plats för 4 sittande. Bakom är det två stora svarta arkivskåp i plåt. Dessa delar av utrymmet, för bakom dessa har barnen sin förvaring. 

"Vitrinskåpet" på högersidan, fick jag igår av barnens kusin som har haft denna möbel som prisskåp till sina pokaler och medaljer. Men nu vid 18årsålder så ville han bli av med det. Tack säger jag, som kan förvara mina alster bakom glasdörrar. Här förvaras även beställningskort som inte ska levereras i dagarna.  Känns lite konstigt att skylta så med sina alster, men jag jobbar på att tvätta bort "janten" i mig. Supernöjd med att slippa damm och rädslan att en boll ska "switscha" ner sakerna innan det är klart, eller innan beställaren hämtat sina grejer :)


Bakom arkivskåpen finns en garderob och bredvid den, är det två väggfasta arbetsytor. Varav sonen huserar i den vänstra och symaskinen i den högra.


Det mesta av min förvaring är Ikeas EXPEDIT, 3st 2x2 rutor och 1st 2x4 rutor. Jag har 2x2 rutorna på båda kortsidorna av skrivbordet. På den närmsta står BigShoten och på den längst bort finns korgar med 1) spillpapper, 2) påbörjade projekt och 3) är nog tom just nu. Under skrivbordet finns en stor lådhurts som rymmer mycket.


Jag förvarar bl.a mina 30x30 papper i hängmappar i Ikeas DRÖNA lådor. (2 svarta, 1 rosa, 1 grön)

Nedan är kusinens "pris" skåp, som fick bli förvaring hos mig. Ovanpå ligger "brädorna" som jag fotograferar mina alster på. En lampa får försöka agera ljuse nu när dagsljuset går i ide'e.

Det var rundvandring i ett städat rum (tack vare att skåpet skulle på plats). Får se hur det ser ut i kväll.  Trevlig helg :)

7 kommentarer: