måndag 18 november 2013

Papperspåse kort

Förra veckan fick jag ett gäng papperspåsar av en vän, tanken var att göra album med dem, men så blev det inte denna veckan. Utan det bas till kort.

Innan jag visar mina bilder måste jag berätta att jag vann MDUC #222 tävlingen med min smällkaramell. Blev som ett barn på julafton när jag såg detta i lördags kväll. <3 Så stolt, nöjd och mallig :) Mitt bidrag kan du se här i min blogg.

I lördags blev jag också tillfrågad om ett DT (Design Team) uppdrag för en butik. Vilket jag har tackat JA till. Min 10årige son kommer också att göra DT inlägg för denna butik. Gissa om han är stolt som en tupp. Första alstret är redan gjort för hans del. haha. 
Under tisdagen (19/11) ska jag träffa ägarinnan för koll på blogg mm...och sortimentet. <3  Ska bli super kul...tänk om butiken hade haft Magnolia och Maja Design papper..då hade drömmen varit fullständig ;)

Idag har jag valt ut min favorit stämpel (magnolia) till veckans tävling i Tildas Town.
Valet stod mellan Pirat Tilda och denna With love Tilda. Eftersom jag vill att stämpeln ska trädda fram har jag valt att göra en egen ritad bakgrund (molnen).Innan jag skulle montera detta till ett kort. Ändrade jag mig med den rosafärgen, så jag målade over victorian velvet med picked raspberry. Så att hon kan lysa upp himmeln ordentligt.
 

Så här mycket blommor brukar jag aldrig använda. Det är ett nytt rekord med stor marginal. De flesta blommorna kommer från roxstamps och det gör även "Bara till dig" stämpeln och pärlbandet.
Motivet är färglagt med Distresser och Tildas vingar har fått lite vitaktigt glitter.


 Charms pilen som sitter på blommorna kommer från min vän Dianas försäljningslager.
Kortets stomme är en papperspåse. Öppningen är kvar i ena sidan (höger) så här kan man lägga in kärleksbrev, grattis hälsning, presentkort, teckningar mm

Synd att maken knappt är inne på min blogg, för då kanske han hade förstått att jag hade uppskattat ett kärleksbrev i denna kortgömma. Jag får fundera på hur jag ska få fram detta till honom på ett annat sätt. Om drygt en månad har vi varit tillsammans i 20 år! och jag är kär i honom fortfarande <3

4 kommentarer:

  1. Beautiful card with this cute image (it's one of my favorites too :). Thanks for joining us @ Tilda's Town this week!

    Riet xx

    SvaraRadera
  2. Underbart kort säger en blomälskare till en annan!! :)

    SvaraRadera